ENEN

Ти тут : Головна> Новини > Новини компанії

ZONCO бере участь у виставці CIPPE2023

Час: 2023-10-31 Переглядів: 15

З 31 травня по 2 червня 2023 року в Китайському міжнародному виставковому центрі (новий зал) у Пекіні проходила 21-ша Китайська міжнародна виставка нафтових і нафтохімічних технологій та обладнання, щорічна Всесвітня конференція з нафти та природного газу. Ця виставка зосереджена на всій мережі нафтогазової промисловості, об’єднуючи близько 1,400 експонентів і 30 компаній зі списку Fortune 500. Це перша в світі надмасштабна виставка нафтогазового обладнання, проведена в післяепідемічний період.

ПІК-1

ZONCO спеціалізується на виробництві деталей з карбіду вольфраму, нержавіючої сталі та інших твердих сплавів відповідно до вимог клієнта. Протягом 10 років поспіль ZONCO надає глобальні «спеціалізовані» професійні продукти та технічні послуги для буріння нафти, природного газу, хімічної плавки, машинобудування та інших галузей промисловості, і прагне надавати рішення для важких умов праці по всьому світу!

ПІК-2

На цій виставці буде показано не тільки провідне обладнання в галузі нафти та газу, але також будуть представлені різні типи інструментів MWD/LWD, бурових інструментів, інструментів для заканчування та інших продуктів і ключових технологій. Водночас виставку відвідають багато вітчизняних та іноземних нафтових гігантів.

На виставковому майданчику великою популярністю користувався зал ZONCO W1801. Наші продавці дуже терпляче відповідали на різноманітні запитання клієнтів. Водночас вони демонстрували на місці різноманітні продукти та інструменти та знайомили з перевагами нашої продукції. Клієнти були дуже задоволені продуктивністю нашої продукції. Ми дуже задоволені, і багато клієнтів на сайті висловили бажання співпрацювати з нами.

ПІК-3

Міжнародні учасники виставки cippe2023 включають ExxonMobil, Роснефть, Газпром, Russian Pipeline, Caterpillar, National Oilwell, Schlumberger, Baker Hughes, GE, Cameron тощо. Відомі вітчизняні експоненти включають China Petroleum Equipment Exhibition Group, Sinopec, CNOOC, China State. Суднобудування, China Shipbuilding Industry Corporation, China Aerospace тощо, зібрали багато нафтогазових гігантів у галузі.

ПІК-4

Гарячі категорії